A főzés alapjai
Egy házat sem a tetőszerkezettel kezdünk építeni. Induljunk a főzés alapjairól. Rántás, habarás, tojástörés, panír stb., minden amit a szakácskönyvek is maguktól értetődőnek vélnek, pedig nem azok!
Fűszerek
Mindenki szeret jót enni, és egy főtt étel akkor igazán zamatos, ízekben gazdag, és legfőképpen egészséges, ha valódi fűszerekkel van ízesítve.
A család szakácsa
A főzés házi tudománya az alapoktól a karácsonyi menüsorig. Egyik legfontosabb feladatunk anyaként a család étkeztetése. Bár sokan rutinból csináljuk, valljuk be, nem épp egyszerű feladat, még ha a család többi tagja így is gondolja.
A család cukrásza
Szerintem nincs olyan család, ahol a finom sütemény ne lelne gazdára. Legyen az sós vagy édes, nézzük mivel lephetjük meg a kicsiket és nagyokat.
Egészségtudatos életmód
Nem csak trend és divat. Ha Te is szeretnél minél egészségesebben és tisztábban étkezni, akkor itt a helyed.
Jelmondatunk: az vagy, amit megeszel.
Minden mentesen is szép az élet
A glutén, laktóz és tojásmentes étkezés nem épp leányálom. Főleg akkor, ha az embernek nem saját választása, hanem a teste kényszeríti rá allergia formájában.
De egy háziasszonynak nincs olyan, hogy lehetetlen! Majdnem minden mentesen is lehet finomakat és jókat enni!
Befőzzük a nyarat
Nagyanyáink után szabadon, mindent a befőzés tudományáról. Lekvárok, befőttek, fagyasztás, minden ami konzerválja a nyári kertünket télre.